top of page

Ansiktsbehandling 75 min 720 kr

Klassisk ansiktsbehandling som skräddarsys för din hud.

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, brynplock, massage, portömning, mask, avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

Oren hy 60 min 695 kr

En behandling med djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren och aknebenägen hud. Samt lindrar,

lugnar och förbättrar hudtonen.

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, ånga & portömning, massage, mask och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

Antiage 75 min 1200 kr

Fokus på specialbehandlingar med djupverkande och aktiva ampuller och masker som ökar hudens elasticitet, spänst, reducerar rynkor och linjer samtidigt som den får en fantastisk lyster. Dessa går att utföra som kurbehandling 1g/v.

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, ahapeeling, brynplock, massage, lätt portömning, serum, sheetmask/peeloffmask och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

Ansiktsbehandling 45 min 570 kr

En avkopplande ansiktsbehandling med fokus på fukt/näring.

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, massage, mask, kräm och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

Känslig hy 60 min 720 kr

För den mest ömtåliga huden som är torr, röd och irriterad. Dämpar rodnad, lugnar och stärker ytliga kärl.

 

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, massage, lättare portömning, special serum, specialmask och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

Kemisk peeling 75 min 820 kr

Ger återfuktning och lyster till trött och glåmig hud med Aha/Pha syror som har en extra rengörande och uppfräschande effekt på huden. Stimulerar cellförnyelsen, minskar orenheter/pormaskar och ger en jämnare hudton med ökad lyster. 

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, ahapeeling, massage, portömning, mask, brynplock eller extra portöming och avslutas med lämpligt serum/kräm och mineralfoundation om så önskas.

C-vitamin 60 min 995 kr

En behandling med15% C-vitamin (L-askorbinsyra), AGL peptid och deox komplex skyddar huden från oxidativ stress och glykation som bryter ner kollagenet. Ökar hudens fasthet, skydd och ger lyster.

 

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, massage, lätt portömning, serum, specialmask och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation om så önskas.

Ansikte & Kropp Deluxe 90 min

1495 kr

En lyxig upplevelse för både kropp och ansikte. Vi inleder med en ryggpeeling som ökar cirkulationen och effektivt tar bort döda hudceller som sen följs av en avslappnande ryggmassage.

Därefter skräddarsyr vi en ansiktsbehandling helt efter din huds behov. Boostar även ögonområdet med en extra ögonmask.

Kemisk peeling 30 min 465 kr

Till en trött och glåmig hud där vi jobbar med Aha/Pha syror som har en extra rengörande och uppfräschande effekt på huden. Stimulerar cellförnyelsen, minskar orenheter/pormaskar och ger en jämnare hudton med ökad lyster. 

Kan utföras som en kurbehandling 1/v

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, ahapeeling och avslutas med lämpligt serum/kräm och mineralfoundation om så önskas.

Ungdom 45 min 610 kr

Djuprengörande,talgreglerande och porsammandragande behandling.

 

Detta ingår: Aromavälkomnande, rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutas med lämpligt serum/kräm/ögonkräm och mineralfoundation ingår om så önskas.

bottom of page