top of page

Microneedling

är en avancerad behandling som använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör upp till 2000 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra hudens struktur förbättras och föryngras. Effekten kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men med färre biverkningar och med minimal återhämtningstid. Microneedling behandlingar kan utföras på alla hudtyper

För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 4 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter första behandlingen. Microneedling kan även göras som en enstaka behandling som en hudboost för ökad fukt och lyster.

Jag har genomgått en noggrann utbildning där jag värdesätter sterila nålar, sterila behandlingsprodukter som är utvecklade för att arbeta i hudens djupare lager.
Alla produkter är engångsmaterial.

Behandlingen kommer att genomföras tillsammans med hudvårdsprodukter från Cliniccare. I behandlingen ingår det alltid en aktiv ampull och avslutande sheetmask.

Du bör inte använda makeup 6 timmar efter behandlingen och bör undvika solen i 48 timmar. Om du utsätts för UV-ljus, använd solskydd med hög SPF. Efter behandling syns oftast en lätt rodnad, som bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, rodnad och lite svullnad.

I alla microneedling behandlingar ingår det även rengöring, enzympeeling, ampull och sheetmask
• Microneedling ansikte eller dekolletage1995 kr
• Microneedling ansikte och hals 2200 kr
• Microneedling ansikte, hals och dekolletage 2700 kr

Microneedling rekommenderas för följande:
• Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen
• Huduppstramning och hudföryngring
• Stora porer och akne
• Torr hud, cuperoser

• Pigmenteringar

• Ärr

Microneedling
OBS!
Har du keloida ärr ska du ej gå på microneedling.
Jag kan inte behandla dig om din herpes är aktiv, den ska vara läkt.
Har du gjort Botox ska du vänta i två veckor innan behandling.
Jag behandlar ej kunder som får cellgiftsbehandling, strålbehandling.
Om du behandlas av läkare med höga doser av kortison eller orala retinoider ska du vara färdigbehandlad i 6 månader.
Jag behandlar ej kunder med okontrollerad diabetes, som är gravida eller ammar.
bottom of page